Изненадващото пътуване на принц Уилям

Последните седмици изглеждат доста натоварени за принца и принцесата на Уелс. Двамата участваха в тържественото отбелязване на Деня на свети Патрик, Кейт отбеляза Деня на майката, а Уилям беше ангажиран с борбата с бедността.
Всичко това обаче не попречи на сина на крал Чарлз да направи една изненадваща, но знакова визита. На 22 март Уилям пристигна в Полша. Основната цел на посещението му беше да благодари на страната за “човечността и гостоприемството”, с които са приели украински бежанци.
Принцът първо посети град Жешов, където се среща с британски военни, които помаган на украинските военни сили с тренировки. След това се отправи към столицата Варшава. Там се срещна с полския президент Анджей Дуда.
Най-емоционално обаче се оказа посещението му в бежански център, където са настанени над 300 жени и деца, избягали от войната в Украйна. Там той игра на тенис на маса с тийнейджърите и разговаря с по-малките деца и техните майки.
Днес, 24 март, принц Уилям беше на Гроба на незнайния воин във Варшава, където поднесе венец. За първи път той включваше типичните за принц на Уелс украси от бели щраусови пера. Денят продължи с посещение на хранителна банка и нови срещи с млади украинци, които продължават живота си в Полша, уточняват People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звездите, които бяха хванати в незаконна крипто схема

Знаменитостите често си мислят, че едва ли не всичко им е позволено, само защото са известни. Реалността обаче е такава, че нарушат ли правилата, и тях ги застрашават наказания. Последният пример как това се случва е обвинението на осем популярни личности за участие в незаконна крипто схема. Твърди се, че […]

Subscribe US Now