Когато и Ник Кириос е мислил за самоубийство

Когато си помислим за екстравагантен тенис играч, на наум не ни идват имената на Новак Джокович, Рафаел Надал или Карлос Алкарас например. Защото първият, за когото се сещаме, е Ник Кириос.
През годините австралиецът е показвал не само, че може да бъде сред най-добрите в тениса, но и че нравът му е избухлив и с него трябва да се внимава. Кириос просто никога не остава длъжен, а понякога дори феновете му се чудят какво прави.
Зад този своенравен образ обаче се крие човек, който се бори с проблеми и то не малко. В подкаста на Джей Шети On Purpose Ник Кириос разкри, че през 2019 г. е имал самоубийствени мисли.
28-годишният тенисист, който пропусна общо взето цялата настояща състезателна година, твърди, че по това време е пиел всеки ден. Като тогава си е мислел, че просто се забавлява, но всъщност сам си е причинявал болка и проблеми.
Кириос е игнорирал съветите на приятелите си, че това, което прави, не е здравословно. Преди един негов мач срещу Рафаел Надал пък е разбрал, че не може да продължава така и трябва да промени тези си навици.
Но в крайна сметка е започнал да се самонаранява физически. И когато е носил дълъг ръкав по време на Уимбълдън всъщност е прикривал белезите си.
“Беше трудно. Като поглеждам назад и просто не знам как се измъкнах от това, честно казано, бях много объркан.” Ник Кириос смята, че медиите са влошили нещата, защото тогава са изтъквали добрите му резултати на корта, а в същото време е преминавал през най-мрачния период от живота си.
По време на турнир в Мексико пък Кириос твърди, че е мислил да сложи край на живота си, докато стои на балкона на хотелската си стая. Тенисистът смята, че за тези му проблеми вина има коренно различната личност, която е на корта.
Той твърди, че в живота си е добър и щедър човек, но в тениса на преден план излиза неговата конкурентна страна, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалната връзка на принцеса Шарлот и принц Луис

Един от основните въпроси, които занимаваха феновете на Кейт Мидълтън преди коледния й концерт в Уестминстърското абатство, беше дали тази година ще видят на него и най-малкото й дете с принц Уилям. Всички те останаха щастливи, защото петгодишният принц Луис също присъства на тържественото събитие на 8 декември вечерта. Той […]

Subscribe US Now