Как е изглеждала Никол Кидман на 14 години в първия си филм

Звездата на Никол Кидман изгрява във филма “Мъртво вълнение” от 1989 г. Само година по-късно тя си спечелва и широка международна популярност с участието си в “Дни на грохот”, където си партнира с тогава бъдещия си съпруг Том Круз.
След развода им през 2001 г. актрисата продължава да прави големи роли, сред които във филмите “Мулен руж”, “Другите” и “Часовете”. За последния тя грабва наградата на Академията за най-добра актриса.
През цялата си кариера Никол Кидман си спечелва пет номинации за Оскар и две награди Еми. А сега ѝ предстои да бъде удостоена и с отличие от Американския филмов институт.
Тази събота, 27 април, в Dolby Theatre в Холивуд, тя ще получи наградата AFI Life Achievement, пише Entertainment Weekly. Признанието е специално за Никол Кидман, тъй като то я прави първата австралийка с награда от Американския филмов институт.
По този повод актрисата е споделила откъс от първия си филм, в който се е снимала – Bush Christmas от 1983 г.
“Това 14-годишно момиче никога не би могло да знае за всички талантливи хора, с които му предстои да работи, и многото различни герои, които ще изиграе. Толкова се вълнувам да празнувам с толкова много приятели в събота с @AmericanFilmInstitute”, пише Никол Кидман към видеото, което е качила в Instagram профила си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красива кожа или красива рокля – още от малките тайни на Есил Дюран

Познаваме Есил Дюран от музикалната сцена, но все по-често през последните десет години я виждаме и на модния подиум. Причината е собственият й бранд Fashion Gallery Esil Duran, който вече й е донесъл и престижната награда Златна игла. В модата Есил Дюран намира не само поредното поле за изява на […]

Subscribe US Now