Каква издръжка иска бившата съпруга на Кевин Костнър

В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за развод от Кевин Костнър, с което сложи край на 18-годишния им брак. Връзката им започва още през 1998 г., а през 2004 г. се женят в ранчото на актьора в Колорадо.
Краят на отношенията на двамата обаче не върви особено добре. В средата на юли разбрахме, че бившата му вече съпругаотказва да напусне дома му и затова е предприел правни действия.
Сега от People научаваме, Кристин иска 248 000 долара на месец за издръжка за децата, разкриват съдебни документи в разгара на спорния им развод. В съдебните документи, подадени наскоро от адвокатите на бившия дизайнер на чанти, се посочва, че и трябват “общо 248 000 долара за трите деца”.
В заявлението 49-годишната Кристин твърди, че цифрата “е по-малка от сумата, необходима за поддържане на обичайния начин на живот на децата” и иска Костнър също да плаща 100% от обучението в частно училище, извънкласни дейности/спорт и разходи за здравеопазване на трите им деца: Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).
В искането за издаване на заповед, което e подадено във Върховния съд на Калифорния, окръг Санта Барбара, не се отбелязва никакво желание за съпружеска издръжка.
В документите доходите на Кевин Костнър за 2022 г. са посочени като 19 517 0641 долара, а разходите на семейството им, без данъците, са 6 645 285 долара. Нетният доход за семейството, след всички разходи и данъци, е 7 595 520. Някои от изброените разходи включват редовно пътуване до Карибите, Хаваите и Аспен, както и редовно приемане на гости, изискващи кетъринг или готвачи. Освен това поддръжката на няколкото им големи имоти струва около 2 милиона долара годишно.
В съдебни документи, подадени преди това от адвокатите на Костнър, той твърди, че според техния предбрачен договор Кристин е имала 30 дни да напусне общата къща, собственост на актьора от Йелоустоун – и струваща приблизително 145 милиона долара – след подаване на молба за развод. Тъй като тя е подала документи на 1 май, този срок е изтекъл и тя все още е в имота.
В документите Костнър се съгласява да плаща 38 000 долара на месец издръжка за децата в допълнение към “100% от определени разходи, свързани с децата, включително обучение в частно училище, книги, такси и униформи и училищни екскурзии, детски спортове, лагери и други договорени извънкласни дейности “, както и здравни осигуровки, невъзстановени медицински разходи и разходи за терапия за децата им.
В допълнение, Костнър се съгласява да внася 30 000 долара на месец за жилище под наем за Кристин, както и аванс от 10 000 долара за подпомагане на разходите й за преместване. Той също така заявява, че й е позволено да използва персонала в неговия имот, за да й помогне при преместването.
Съдебните документи на актьора показват също, че Костнър вече е платил на Кристин 1 милион долара, както е предвидено в предбрачния договор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцеса Шарлийн отново сама

Всяка проява на принцеса Шарлийн се следи с голяма интерес. За това безспорно допринесе дългото й боледуване, по време на което тя остана в родната си Южна Африка, докато съпругът и децата й бяха в Монако. Ето че сега 45-годишната принцеса от дълги месеци насам се появи без принц Алберт […]

Subscribe US Now