Успокоиха ли се страстите в датския кралски двор

Свикнали сме да възприемаме датчаните като доста дисциплиниран народ, в чиято природа не са скандалите и излишното привличане на вниманието. Затова и приехме доста изненадано публичната сага в кралския двор на Дания.
Преди седмица Кралица Маргрете отне титлите на внуците си от по-малкия си син принц Йоаким. Той, бившата и настоящата му съпруга, както и децата му реагираха с огорчение.
Последва публично обяснение от страна на 82-годишната Маргрете, която обясни, че действа в крак с времето и за доброто на семейството си, но не е очаквала подобни реакции от тяхна страна. Датчаните, както и феновете на кралските особи очакваха продължение.
И ето, че то се случи – според датската светска медия ВТ кралицата и синът й са се срещнали, за да се уточнят. Йоаким е пристигнал от Париж, където живее с втората си съпруга Мари и двете си по-малки деца – 13-годишният Хенрик и 10-годишната Атена.
Те, както и 23-годишният Николай и 20-годишният Феликс от първия му брак, вече не са принцове и принцеса. От датския кралски двор не разкриват подробности за срещата на Маргрете и Йоаким, освен че и двамата искат да намерят “спокойствие” след създалата се ситуация.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Черната Златка вече не съществува, ето я причината СНИМКИ

Черната Златка е вече в историята и само ще си спомняме за нея. Плеймейтката Златка Димитрова направи кардинална промяна в живота си и не става въпрос само за новия й бизнес с шиенето на гащи. Тя реши да смени външния си вид и по нищо да не прилича на старото […]

Subscribe US Now