Когато Елизабет Хърли е гола в басейна

Регулярно Елизабет Хърли намира начин да ни напомни, че дори на 58 години е все така секси. Дали ще са снимки по изрязани бански, или прилепнало боди – моделът винаги приковава вниманието.
Последно ѝ обърнахме внимание миналия месец, когато разкри, че много обича бикини на райета. Сега отново влиза в полезрението ни, но не заради цвета и вида на бикините са, а заради липсата на такива.
В профила си в Instagram Хърли публикува кратко видео, което нажежи още повече иначе разгорещените ни летни страсти.
На него виждаме как Елизабет Хърли е легнала върху надуваем дюшек във формата на диня и релаксира в басейна. И няма как да не забележим, че моделът е не носи абсолютно никакви дрехи.
“Просто плавам върху резен диня”, пък написа закачливо под поста Елизабет Хърли. А в коментарите веднага се появиха хора, които заявиха, че завиждат на човека, заснел въпросното видео.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голям скандал на гроба на Стефан Данаилов, Ирен Кривошиева не издържа и...

Дълбоко обидена от поведението на колеги на Стефан Данаилов се оказа Ирен Кривошиева. Актрисата и майка на единствения син на Ламбо призна, че преди месец изпаднала в неприятна ситуация именно на гроба на покойния актьор, за който редовно се грижи и го посещава. При последното си посещение преди около месец обаче, Ирен […]

Subscribe US Now