Нови подробности около смъртта на Шиниъд O’Конър

В сряда, 26 юли, светът научи за смъртта на певицата Шиниъд O’Конър, която си отиде едва на 56-годишна възраст. Ирландката остава в историята като една от най-известните изпълнителки както в страната си, така и в целия свят, но и с личния си живот, помрачен от трагедии и борби с психични заболявания.
През последните години тя няколко пъти заплашва със самоубийство, но вероятно без да подозира, че точно тази участ ще погуби собствения ѝ син. Той се самоубива миналата година, като само няколко дни преди Шиниъд O’Конър да си отиде, самата тя споделя пост в Twitter, в който разкрива колко труден е животът ѝ без него. “Той беше единственият човек, който някога ме е обичал безусловно”, пише певицата.
Вчера, 27 юли, станаха ясни и още няколко подробности около нейната смърт. От Entertainment Tonight научаваме, че британската полиция е намерила Шиниъд O’Конър “неотзивчива” и “я е обявила за мъртва на местопроизшествието” – домът ѝ в Лондон.
Смъртта обаче няма да се разследва като подозрителна. Ще бъде изготвено досие, ще бъде извършена и аутопсия. Очаква се резултатите да отнемат “няколко седмици”, а официалната причина за смъртта все още не е установена.
От People пък разбираме, че Шиниъд O’Конър е имала много конкретни указания към децата си, когато смъртта ѝ настъпи. В интервю за изданието покрай излизането на мемоарната ѝ книга, тя разкрива, че ѝ е настина важно да защити творчеството и финансите си, за да не се злоупотребява с тях, след като почине. Затова и е казала на децата си, че преди да се обадят на 911, трябва да се свържат със счетоводителя ѝ.
Обяснението на Шиниъд O’Конър за тази мярка е, че артистите са много по-ценни след смъртта им. “Тупак е издал много повече албуми, откакто е починал, отколкото когато бе жив, така че това, което звукозаписните компании правят, е отвратително.”
Всъщност тази тема става важна за певицата по времето, когато записва “Nothing Compares 2 U” на Принс. Въпреки че двамата изпълнители не си допадат много като характери, тя ревностно го защитава, когато звукозаписните компании започват да се възползват от неговата музика след смъртта му през 2016 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Митьо Пищова не се спира: Пак кани гаджета на Слънчака срещу 500 лв.

Бизнесменът Димитър Василев Маринов, известен в шоу средите като Митьо Пищова, мина през сериозни здравословни проблеми, лежа в болница, но ето, че пак кани девойки да му гостуват на Слънчака, като им предлага по 500 лв. “Имам апартамент за 4 другарки”, тоав казва той във видео, споделено в социалните мрежи, […]

Subscribe US Now