Цвети от “Игри на волята” не издържа и скочи на… СНИМКИ

Цвети от “Игри на волята” не издържа на това, което се излиза по неин адрес в социалните мрежи и взе нещата в свои ръце набързо. Къдравата блондинка се скара със зрители и фенове на играта, тъй като не бе съгласна с обвиненията в коментарите им. В голяма част от тях се говори за “чистата игра”, двуличието и номерата, които си правят племената. 

“Тоя епизод тря’а го гледам 4 пъти да схвана кой на коя схема се върза”, гласи едно от многото писания в страницата на риалити формата и се случва малко, след като Цвети успя да отстрани Мудева от играта и да се върне победоносно при съотборниците си.

Мудева от “Игри на волята” се оплака, че получава смъртни заплахи от…

Появата й обратно се оказа очаквано неприятна изненада за Виолета, която вече неколкократно обяви, че й няма доверие и я смята за лицемерна. 
Сълзи и драма в “Игри на волята” разтърсиха дори водещите СНИМКИ
И въпреки че и самата Виолета търпи доста реакции в мрежата, Цвети не можа да устои на всичко прочетено и реагира като ужилена, влизайки в директен спор с феновете./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето доказателство, че Емануела и Елвиса са пак заедно СНИМКА

Преди няколко дни ви показахме скандлано видео, на което се вижда как се натискат Емануела и Мартин Елвиса в нощен клуб. Това дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели, тъй като само допреди няколко дни се обиждаха в социалните мрежи.  Появиха се втърдения, че въпросното видео е от […]