И Шарън Стоун си призна

Откакто преди няколко години стартира движението MeToo, все повече жени от света на шоубизнеса признават за случаи, в които са били обект на сексуален тормоз. Сега това направи и Шарън Стоун.
Признанието на актрисата от “Първичен инстинкт” и “Казино” обаче идва малко изненадващо, предвид че в мемоарите си The Beauty of Living Twice от 2021 г. тя пише, че публичното разкриване на имената на мъжете, които са я насилвали, е “безсмислено”.
По време на участието си в подкаста Let’s Talk Off Camera Шарън Стоун все пак решава отново да бъде открита по темата за сексуалния тормоз, с който се е сблъскала в началото на кариерата си в Холивуд. Този път актрисата дава малко повече пояснение за човека, който я е насилил, но така и не го назовава по име.
От разказа ѝ става ясно, че въпросният мъж е бивш изпълнителен директор на Sony, а случката е от 80-те години. Тогава Шарън Стоун отива в офисите на компанията в Лос Анджелис, където наскоро се е преместила. За срещата тя е била облечена с най-хубавите си дрехи, развълнувана, че все пак има среща с ръководителя на Sony.
Актрисата споделя, че когато са се видели, той е започнал да ѝ прави комплименти за красотата и интелекта ѝ и ѝ е казал, че всичко, което говорели за нея било вярно. “Не сме виждали някой като теб от десетилетия. Всички говорят за теб”, ѝ казал още той.
След като приключил с комплиментите, шефът на компанията се доближил до Стоун и извадил пениса си точно през нея.
“Разбира се, бях много млада и защото така правех, когато бях нервна, започнах да се смея. Смях се и плачех едновременно и не можех да спра, защото изпаднах в истерия. Не можех да спра, затова и той не знаеше какво да направи. Накрая си го прибра и мина през вратата зад бюрото си”, продължава разказа си актрисата.
За щастие не ѝ се е наложило да остане дълго в офиса му и една от секретарките я е изпратила. “Това не беше последното от подобни странни преживявания в кариерата ми”, казва още Шарън Стоун, която е съвсем наясно, че подобни случаи са реалност и днес.
Тя споделя, че наскоро е била на концерт, на който е чула песен, в която се пее за сексуален тормоз. “Сега сме 2023 г., минали са 43 години. Гледам това младо момиче и съм ужасена, че точно същото нещо все още се случва. Но поне тя разказва за него от сцената”, завършва Шарън Стоун.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красавица от "София ден и нощ" се сгоди СНИМКА

Изкусителната блондинка Калина Кузманова, позната като Галя от сериала „София ден и нощ“, съобщи изненадваща новина. Тя е казала “ДА” на своя приятел и то в най-романтичния град Париж.  Всички момичета могат да завидят на Калина, че получи предложението от своята половинка по възможно най-романтичния начин до Айфеловата кула. Косьо, както […]