Прякорът, който Чарлз е дал на Меган Маркъл

Британското кралско семейство е обект на огромен интерес не само в родината си, но и по света. Това е и обяснението за успеха на всевъзможни книги, одобрени или не, за живота и тайните му. Поредната такава, която излезе преди ден.
The New Royals разкрива някои пикантни детайли от отношенията в кралския двор.
Чарлз се е чувствал засенчен на два пъти
Според авторката Кейти Никол принц Чарлз е бил изненадан от огромния интерес към първата му съпруга принцеса Даяна. “Нейната звезда бързо засенчва тази на съпруга й, което е причина за ранния разрив в семейството” пише Никол.
И допълва, че години по-късно Чарлз реагира с раздразнение на Кейт Мидълтън. Според него роклите на снаха му са по-обсъждани от неговата работа.
Кралицата е искала Меган да се сдобри с баща си
Елизабет Втора дава пълната си подкрепа на брака на принц Уилям и Меган Маркъл. Тя обаче е притеснена, че внукът й никога не е срещал бащата на бъдещата си съпруга, а след това настоява Меган да поправи отношенията с баща си Томас Маркъл преди сватбата. Което не се случва.
Принц Чарлз измисля прякор на Меган
Според Никол Чарлз бързо измисля прякор на бъдещата си снаха. Той я нарича “Волфрам” по името на химичния елемент, който е известен с това, че е най-твърдото вещество, което се среща в природата. Идеята на Чарлз е, че е трудно някоя да пречупи Меган Маркъл и да я отклони от пътя й.
“Специалният” поглед на Елизабет Втора
“Макар кралицата рядко да изразява неодобрението си, работилите с нея са запознати с Погледа”, пише Николс. Според бивш служител на домакинството й, кралицата показва, че не е съгласна с нещо със смразяващ поглед в пълно мълчание, който продължава няколко секунди.
Последната молба на принц Филип към принц Чарлз
В седмиците преди да почине съпруга й кралица Елизабет постоянно е край него, чете му книги, слушат заедно музика и си припомнят живота си заедно. Чарлз също прекарва известно време с него. Според авторката Филип отправя една последна молба към сина си: “Каквото и да правиш, ми обещай, че ще се грижиш за майка си”, цитират книгата ЕТ Online.
The New Royals е налична тук.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Джиджи Хадид нападна и обиди Кание Уест

Кание Уест е известен с това, че не се двоуми да изразява мнението си по различни въпроси. Дори това да означава да е груб и обижда хората. Поредният скандал, в който Уест се забърка, този път е в света на модата. След ревюто на бранда му Yeezy на Седмицата на модата в […]

Subscribe US Now