Българката, която ще ни представи на Мис Свят 2024

Конкурсите за красота станаха много, както и титлите на победителките от тях. Но безспорно най-известният в световен мащаб е Мис Свят. И тази година на него ще има представителка от България и тя вече е ясна.
Ивана е на 16 годишна възраст от София. Ученичка в 10 клас в 2 СУ “Акад. Емилиян Станев”. Занимава се професионално с модерен балет и актьорско майсторство.
И тези нейни умения със сигурност ще й бъдат от полза при представянето на най-големия международен конкурс за красота.
След като победи конкуренцията от 32-те претендентки тук, в България, Ивана ще ни представи на 71-то издание на Мис Свят.
Тя няма и много време за подготовка, защото ще трябва да отлети за Индия на 18 февруари, а финалът е на 9 март в Мумбай.
Със своите едва 16 години Ивана Събева е една от най-младите участнички на международния форум.
На Мис Свят тя ще трябва да покаже не само уменията си като модел, но и своя творческа страна, както и родните традиции и обичаи. С какво точно ще блесне красивата ученичка, ще разберем след малко повече от месец.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Селин Дион след диагнозата - за първи път пред публика

През последната над година Селин Дион отмени не само всичките си концерти и участия, но и буквално изчезна от полезрението на медиите. Всичко това заради неврологичното заболяване – синдром на скованата личност, с което бе диагностицирана изпълнителката на “My Heart Will Go On”. След месеци отсъствие тя реши да се появи на публично […]

Subscribe US Now