Евгения призна след “Ергенът”: Евгени е мило момче, но… ВИДЕО

“С Евгени нямах лична среща, не се задълбочи общуването ни. Евгени е мило момче. Ще спечели момичето, което има най-силна химия с него и си пасват”, това заяви Евгения Миланова в “Тази събота” по bTV, малко след като напусна романтичното риалити “Ергенът”.

Бизнес дамата, която работи като маркетингов експерт, бе откровена за всичко, което реално е почувствала към най-желания тв ерген в момента, както и какво мисли за него.
Майката на Елена намекна коя е победителката в “Ергенът”

“Още в началото, когато се запознахме усетих приятелска енергия между нас и реших, че е по-добре да не бъда активна. Исках да изградя прекрасни отношения с момичетата и да се забавлявам. С по-голяма част от момичетата общувам и ще запазя контактите си за в бъдеще. Не съм човек, който желае да се включва в конфликти”, заяви тя.
И въпреки че в живота често изготвя куп стратегии за успешен бизнес заради професията си, в шоуто така и не стигна до заветната за всички участнички роза, поради което и напусна формата.
“Ергенът” Евгени обясни защо не даде роза на Мони
Извън темата за Евгени, красавицата подчерта, че не само на екран, а и в живота носи предимно рокли, защото в тях се чувства красива и комфортно. Но и призна, че не ходи на фитнес, както повечето момичета, вманиачени по фигурата си.
“Не спортувам на този етап, храня се здравословно. В къщата не успявах да се храня здравословно, но залагах на плодовете”, добави тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато децата на звездите са дори още по-неотразими

Като поканиха собствените си деца на Оскарите през 2023 г., някои звезди ни напомниха, че семейството винаги е на първо място. И за някои от тези потомци на знаменитости това беше първият път, когато светът можеше да ги види официално. Но само бъдещето ще покаже дали те ще последват стъпките […]

Subscribe US Now