Какво празнуват Кубрат Сакскобурготски и съпругата му Карла

Наскоро стана ясно, че Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена дъщеря на последния български цар Симеон Сакскобурготски, изживява страхотен момент във всички аспекти. Щастлива в семейния си живот, заедно със съпруга си Китин Муньос и техния син Симеон Хасан, нейният график е пълен с много обогатяващи планове и проекти, от които тя се вълнува.
Една от основните причини, поради които дъщерята на българския цар Симеон и Маргарита Гомес-Асебо попадна в новините напоследък, е че стана първата принцеса, която влезе в престижния The Explorers Club. Това е организация, създадена през 1904 г. в Ню Йорк, като място за срещи на изследователи и учени, част от която става и нейният съпруг, изследователят Китин Муньос, преди почти 30 години.
И тъй като напоследък сме насочили поглед към българското царско семейство, макар официално вече да не е такова, си струва да обърнем внимание и на третия син на Симеон Сакскобургготски – Кубрат. Той е хирург и живее в Мадрид, а както се оказва има и много специален семеен повод за празник. Кубрат и съпругата му Карла, развиваща собствена козметична марка с името Carla Bulgaria, които имат три деца: Мирко, Лукас и най-малкият – Тирсо, отпразнуваха 30 години съвсместен живот.
Съпругата на българския княз използва профила си в социалните мрежи, за да отбележи факта, че двамата с Кубрат се обичат така силно, отбелязват от El Correo. Тя сподели клипче със серия от снимки на тържеството, като написа: “Трябва да празнувате всеки ден, но 30 години заедно с това стрхотно семейство, дори повече. Три прекрасни деца и продължаваме с най-невероятните приятели, които някога съм могла да си представя. 30 години с любовта на живота ми, която, както всички хубави неща, лети. Не всичко беше лесно, но в трудностите се проявява истинската любов. Вчера беше страхотен ден на щастие.”
През месец май Карла Мария публикува снимки от пътуването си из България, като написа: “Толкова красива страна!”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Братя Аргирови посякоха жестоко Андреа и ВИДЕОТО й на гроба на Вазов

Певицата Андреа скандализира всички с последния си клип, който е сниман на гроба на Иван Вазов. Обществото се надигна и иска да бъдат наложени сериозни санкции на бившата на Кубрат Пулев и целия екип, дръзнал да оскверни така паметта на великия поет.  Андреа заяви, че разказва лична история на баба […]

Subscribe US Now