Стана ясна причината за отказа на Лили Иванова да пее на Рожен

Лили Иванова не насрочва концерт, без да се консултира с астролога си. Разкритието направи предприемачът Димитър Тодоранов, който е организирал няколко изяви на примата преди години.

Една от тях била обявена за празника на влюбените-14 февруари в сградата на Софийската опера и балет. Билетите, като и за всички останали концерти на Иванова били разпродадени светкавично, разказа самият Тодоранов, който е гост-коментатор в “Преди обед” тази седмица.

Една от темите в предаването бе отказът на Иванова да пее на откриването на пилона в Рожен. Новината стана повод Тодоранов да разкаже как Иванова му се обадила в 22.00 часа вечерта дни преди концерта и отсякла, че той трябва да се пренасрочи на друга дата. Обяснението, което дали, било, че астрологът й смята, че 14 февруари не е добра дата за концерти. Тодоранов изпаднал в потрес и обяснил, че това няма как да се случи, пише “Хотнюз”. 
В крайна сметка Иванова размислила и излязла на сцената. Знае се, че подобно на много известни българки и певицата не прави важни стъпки без астролога си. Починалият Иван Станчев й е предсказал, че ще пее до 92 години. Според публикации сегашният астролог на примата се казва Тодор Филков./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дуа Липа с още една секси провокация по бански

Дуа Липа е една от “приближените” знаменитости на луксозната италианска модна къща Versace и е известно, че с дизайнерката Донатела Версаче са приятелки. Съвместно двете дами създават линия бански костюми, като един от тях вече сме виждали в Instagram. Миналата седмица Дуа Липа качи в профила си снимка, на която […]

Subscribe US Now