Кейт Мос в прозрачна рокля

Кейт Мос да носи прозрачна рокля е нещо като личната ѝ запазена марка. Имаме спомени за толкова събития, на които така е приковавала погледите на всички присъстващи… Като например през 1993 г.
Тогава Кейт се появява на модно събитие, облечена в прозрачна рокля, за която обаче разбира, че е прозрачна чак след като вижда собствените си снимки по кориците на вестниците на следващия ден.
“Нямах представа защо всички бяха толкова развълнувани”, споделя тогава Кейт Мос. Е, сега вече е наясно защо. Но веднага се връщаме към 2022 г., защото за моделът тя също ще остане една от най-запомнящите се в живота ѝ.
Съвсем наскоро, на 5 септември, Кейт е представила собствената си марка за красота и здраве, наречена Cosmoss, пише Vogue. А събитието по откриването явно е било наистина специално. Освен че на него тя е поканила много от приятелите си, повечето от които известни личности, гаджето ѝ, граф Николай фон Бисмарк, разбира се, също е нямало как да не присъства. Не се и съмняваме, че всички гости са се забавлявали, но нека върнем фокуса обратно към домакинята на купона.
За по-официалната част на събитието Кейт Мос изглежда зашеметяващо в дълга розова рокля, която е съчетала с доста бижута. Едно от най-масивните и открояващи се, е кристалната огърлица, с която изглежда като фея. Към нея е добавила още колиета, обеци, гривни, както и пръстен на почти всеки един пръст на ръката си. Цялостната визия на Кейт е на вид семпла, но само тя може да спечели вниманието ни дори и така облечена.
Доста по-дързък е обаче изборът ѝ за тоалет за втората парти вечер. Кейт Мос смайва с прозрачна рокля с цветен принт, къси ръкави, деколте с дантелени волани, разкрояваща се под коленете. Визията ѝ е допълнена от нежни черни сандали с каишки и сребърни бижута.
Същинско изящество, бихме казали ние. И то изящество, умело загатващо за стила и сексапила, които Кейт винаги знае как да покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иван Христов призна за изненадващи проблеми в леглото с Ирина СНИМКА

Малък, но неприятен проблем се настани в леглото на тв водещия Иван Христов и половинката му, амбициозната кулинарка Ирина Тенчева. В последните месеци нощите на популярното семейство са непоносими, защото продуцентът хърка, а с всеки изминал ден звуците стават все по-мощни и изразителни, призна виновникът за тях в ефира на “Фермата”.  […]