Тази новина за Фейгин и Жоро хвърли в ступор всички участници от “Игри на волята”

Александра Фейгин от “Игри на волята” напусна шоуто преди известно време, но от него тя взе нещо по-важно от голямата награда – любов. Тя и Георги са все още заедно, а по всичко личи, че връзката им е минала на друг етап.

Оказа се, че отношенията им много бързо се развиват и са взели много важно и сериозно решение за съвместния си живот, което изненада техните съплеменници и приятели. 
Фейгин и Георги май вече живеят заедно. За това подсказаха сторита на Георги, в които той отговори на въпроси на последователи. Сред тях имаше и такива, свързани с Фейгин, а той направо обърна камерата към нея. Оказа се, че двамата са в уюта на дома, по домашни дрехи и на дивана. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Alexandra Feigin // (@alexandra_feigin)

По-рано през деня пък Георги показа, че има нов любим спорт и това са кънките на лед. Сладко, нали? Всъщност не трябва да сме психолози, за да заключим, че именно времето, прекарано заедно, и общите любими хобита са сред ключовите за една успешна връзка – нещо, което Георги и Фейгин отдавна са разбрали.
“Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно”, разкри Фейгин пред vbox7.com. 
Двамата с Георги се запознали още на тестовете преди Игрите и още тогава усетили, че двамата са един за друг. Дори мечтаели да са в едно племе, но в крайна сметка резултатът е по-важен, а той е една красива връзка.
Впрочем от сторитата на Георги стана ясно и друго – двамата с Фейгин съвсем скоро ще гостуват на Илиян и Мани в Лондон./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Цеца Величкович снима риалити в България

Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в София на 1 декември. Заедно с нея за голямото шоу в столицата ще пристигне и телевизионният екип, който подготвя предаването „Цеца и децата“. Шоуто на Цеца е ново риалити, което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска […]

Subscribe US Now