Цеца Величкович снима риалити в България

Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в София на 1 декември. Заедно с нея за голямото шоу в столицата ще пристигне и телевизионният екип, който подготвя предаването „Цеца и децата“.

Шоуто на Цеца е ново риалити, което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „BlicTV”.
Зрителите имат възможност да видят редки сцени от личния живот на цялото семейство. В София освен изявата на изпълнителката на самата сцена на най-голямата зала у нас, почитателите й ще разберат как преминава подготовката на Цеца преди концерта, има ли тя определени ритуали, колко е строга към хората, които работят за нея, и какви изисквания има към музикалния екип.

В телевизионно интервю за българската публика тя сподели, че подготвя изненади за концерта в нашата родина и обеща на всички, че ще си прекарат страхотно в залата.
Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“. Можете да закупите последни бройки билети в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Скандален фолк певец загази сериозно! Искат да го бият, защото... ВИДЕО

Заплашват със саморазправа популярен фолк певец, подал сигнал срещу нередовни пътници, които „атакуват” ученически автобус. Рейсът по линията Горна Кремена-Мездра всеки ден се пълни с възрастни, които пътуват гратис, а учениците пътуват прави и притиснати един в друг. Сигнал за това подаде Цветино Джукати, който е баща на едно от децата […]