Скандален фолк певец загази сериозно! Искат да го бият, защото… ВИДЕО

Заплашват със саморазправа популярен фолк певец, подал сигнал срещу нередовни пътници, които „атакуват” ученически автобус.

Рейсът по линията Горна Кремена-Мездра всеки ден се пълни с възрастни, които пътуват гратис, а учениците пътуват прави и притиснати един в друг.
Сигнал за това подаде Цветино Джукати, който е баща на едно от децата и автор на едни от най-големите хитове в поп-фолка, сред които „Жаба влачи телевизор с нокторезачка”, предаде Нова телевизия.
 

„Бих казал, че те са като пирати, превзеха на децата автобуса”, възмущава се певецът. Възрастните пътници твърдят, че автобусът е комбиниран и не превозва само деца, въпреки указателните знаци. По думите на шофьора обаче автобусът е ученически.
Истината, твърди кметът на Мездра Иван Аспарухов, е, че гражданите се качват в ученическия автобус, защото този, предвиден за тях, идва половин час по-късно и за него те са принудени да плащат./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя е новата жена в живота на Брад Пит

Какво ли не се случва около Брад Пит – докато очакваме да го гледаме в Babylon на Деймиън Чазел през януари, той откри изложба със свои скулптури във Финландия и се забавлява на пистите на “Формула 1” в САЩ. Очевидно и в любовния му живот не му е скучно. Доскоро […]