Срещу какво се бори Меган Маркъл

През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл подписаха сделка от името на продуцентската си компания Archewell Audio със Spotify. И точно преди ден се появи първият продукт, резултат от сътрудничеството им.
Меган пусна първи епизод от подкаста си Archetypes.
На гости в него е дългогодишната й приятелка Серина Уилямс, а темата са обществените стереотипи по отношение на жените. Херцогинята и тенисистката обсъждат двойните стандарти, на които слабият пол е подложен, когато се опита да осъществи амбициите си.
41-годишната Маркъл разказва за случай от времето, когато е била 11-годишна и остава силно ядосана от реклама на Procter & Gamble за сапун, насочена единствено към жените. Тя си припомня, че пише много писма, включително до тогавашната първа дама Хилъри Клинтън, за да накара компанията да смени текста на рекламата си.
Освен Серина, на гости на първия епизод на подкаста е и д-р Лора Крей от университета Бъркли – специалист по полови стереотипи на работното място. Гост във втория брой ще бъде не друг, а Марая Кери.
Подкаста на Меган Маркъл Archetypes се излъчва ексклузивно по Spotify.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата борба на Меган Маркъл

През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл подписаха сделка от името на продуцентската си компания Archewell Audio със Spotify. И точно преди ден се появи първият продукт, резултат от сътрудничеството им. Меган пусна първи епизод от подкаста си Archetypes. На гости в него е дългогодишната й приятелка Серина Уилямс, […]

Subscribe US Now