Личните признания на Ванеса Хъджинс и Дрю Баримор – за които се провокираха една друга

За краткото време от три години, The Drew Barrymore Show се превърна в едно от най-гледаните предавания в САЩ. Популярността му се дължи не само на гостуващите известните личности, но и на уменията на самата Дрю да предразполага и показва лично отношение към своите гости. Което пък често ги кара да бъдат напълно откровени.
Затова не е изненада, че разговорът й с Ванеса Хъджинс претърпя дълбок обрат и се стигна до там, че тя сподели твърде лична информация за любовния си живот. В епизода от понеделник, водещата поздрави Ванеса за скорошния ѝ годеж с играча на MLB Коул Тъкър по много емоционален начин. Тя буквално коленичи на земята и прегърна бъдещата булка.
Това изключително разчувства Хъджинс, толкова, че изпадна в откровения за годеника си. “Той ме разбира прекрасно”, каза тя, но и добави, че е понякога се чувства и “малко изгубена”, когато става въпрос за планиране на сватба. “Трудно е. Организацията, намирането на място, гостите. Понякога просто ми се иска да избягам.”
А на въпроса какво мисли Тъкър за случващото се, Ванеса отговаря: “Той просто иска да се ожени за мен. И винаги ми казва, че ще съгласи с всичко, което аз желая”.
Бъдещите младоженци се срещат по време на клас по медитация в през 2020 г. И след двегодишна връзка, през февруари, Тъкър направи романтичното предложение на Ванеса, при това в Париж, на Айфеловата кула.
И след хубавите признания на Хъджънс, внезапно ходът на разговора  се промени и самата тя започна да задава въпроси на водещата. Попита я директно какво се случва в нейния личен живот, на което Баримор нямаше как да не отговори. “Напоследък се върнах в приложенията за запознанства”, призна звездата от “Ангелите на Чарли”. “И дори отидох на някои срещи. Нещо, което беше забавно, но ми костваше и доста усилия. Да се ангажирам да бъда някъде, с някой, който едва познавам… вместо да си остана на спокойствие вкъщи.”
Тогава Хъджънс напомни мило на Баримор, че всичко ще се случи, когато му дойде времето. “За любовта не може да се бърза”, мъдро заключи Ванеса.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата роля в живота на Иво Аръков

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now