По-близки от всякога – Кейт и Чарлз заедно в битката с рака

Последните месеци са истински трудни за британския кралски двор и ситуацията в момента е безпрецедентна в цялата му история. Ако доскоро бе напълно неприемливо кралските особи да говорят открито за здравословните си проблеми, сега крал Чарлз и Кейт Мидълтън правят една голяма промяна не само за двореца, но и за всички, които са засегнати от онкологични заболявания.
Връзката между монарха и принцесата на Уелс през годините неведнъж е определяна като силна. Но сега, когато и двамата са изправени пред едно и също житейско изпитание, са станали по близки от всякога, твърдят кралски коментатори, цитирани от People.
След като призна публично, че е диагностицирана с рак, Кейт Мидълтън бе поздравена от крал Чарлз за смелостта да говори за заболяването – точно както прави и той с цел да вдъхне увереност и на останалите хора, които се борят с него. А силата и смелостта й за пореден път го възхитиха, и го накараха да се гордее с нея.
Кейт Мидълтън винаги е била и ще бъде за крал Чарлз дъщерята, която той така и не успя да има. Именно затова той има същата мисия като по-големия си син – да я защитава по всички възможни начини и да й помага да се чувства максимално добре, независимо от обстоятелствата.
А особено в този труден момент подобна подкрепа й е много необходима. И монархът е готов да й я даде, въпреки че и той самият преминава през курс на лечение.
Източниците твърдят още, че крал Чарлз и Кейт Мидълтън са имали среща на четири очи в деня преди публикуването на видеото, в което тя признава за диагнозата си – не само като роднини, но и като двама пациенти, които имат нужда да споделят опита си.
Тази среща й е дала и допълнително спокойствие, че има с кого да говори за здравословното си състояние и да знае, че ще може истински да я разбере, защото минава през същото. А монархът й е вдъхнал допълнителна увереност да признае за заболяването си открито, колкото и да й е трудно.
Крал Чарлз сам даде заявка за големи промени, които иска да направи в остарялата в много отношения монархия. Говоренето за здравословното му състояние е както част от нея, така и отговор на променените очаквани на обществеността към настоящите кралски особи. Те трябва да бъдат максимално открити, за да имат доверието на хората. А когато покажат, че са също като тях, стават още по-близки и харесвани. Точно както направи Кейт Мидълтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Известни двойки, които успяха да скрият от всички, че очакват дете

Само преди броени дни Камерън Диас изненада всички, като обяви, че е родила второто си дете. 51-годишната актриса не бе споделяла, че е бременна и затова щастливата новина дойде съвсем неочаквано. По същия начин преди четири години Диас, която иначе държи личния си живот далеч от медийното внимание, разкри и […]

Subscribe US Now