Защо Meta се отказа от токшоуто на Джейда Пинкет Смит

Red Table Talk се превърна в същински хит, защото в токшоуто си Джейда Пинкет Смит говори за абсолютно всичко без всякакви притеснения и задръжки.
Да не забравяме, че именно в епизод на Red Table Talk двамата с Уил Смит обсъдиха проблемите в брака си и стана ясно, че актрисата е имала връзка с друг мъж. А известните личности, гостували на Джейда и разкривали подробности от личния си живот, също не са били една и две.
Оказва се обаче, че повече може и да не гледаме нови епизоди на токшоуто. От Deadline разбираме, че Meta се е отказала от създаването на оригинално съдържание за Facebook Watch. Мина Лефевре, която до момента отговаряше за това подразделение, е напуснала компанията.
Причината е, че Meta ще съсредоточи усилията си в създаването на преживявания с виртуална реалност за Meta Horizon Worlds. Това обаче не означава, че с Red Table Talk е свършено, защото предаването си търси нов дом.
Сред останалите оригинални продукции, които към момента отиват в кошчето за боклук, са Steve on Watch with Steve Harvey, Piece of Mind with Taraji with Taraji P. Henson и Cardi Tries with Cardi B.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната любов на Пaулина Порижкова продължава

Пaулина Порижкова се старае да показва нещата от живота точно такива, каквито са, а не да се преструва, че всичко е цветя и рози. Правила го е не един път, като най-често засяга темата за жените и възрастта и как те биват приемани в обществото. Но 58-годишният модел е споделяла, […]

Subscribe US Now