Лудите забавления на Нина Добрев

През последните пет години не сме гледали Нина Добрев в голяма холивудска продукция. Последно я видяхме в компанията на Вин Дизел в “Трите хикса: Отново в играта” през 2017 г.
Разбира се, за цялото това време българката не е скучаела или седяла без работа, като взе участие в един куп малки филми, че дори и един сериал, който не се оказа особено успешен.
Нина се труди здраво и сме сигурни, че скоро отново ще я гледаме в някоя високобюджетна продукция. Но докато това се случи тя знае и как да се забавлява. И това не включва само посещението на екзотични места заедно с половинката си Шон Уайт.
Нина Добрев е отявлен фен на музикалните фестивали и от профила ѝ в Instagram разбираме, че тази година не е пропуснала да посети Burning Man. Фестивалът се провежда в продължението на седмица в пустинята Блек Рок, Невада.
От споделените от актрисата снимки и видеа добиваме представа, че ѝ е било наистина забавно, а екстревагнтните костюми, с които я виждаме, са почти задължителни. 
Добрев, естествено, не е била сама на Burning Man, а в компанията половинката си Шон Уайт, с когото напоследък пътуват изключително много, и приятели.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на Мария Гроздева вдигна градуса в "Игри на волята" СНИМКИ

Доста оспорван се очертава да бъде четвъртият сезон на риалити формата “Игри на волята”, защото в него този път на едно място са събрани сериозни спортисти с големи постижения, които на всичкото отгоре, поне засега, демонстрират и страхотни способности в игрите. Някои безспорно успяха да се отличат не само с […]

Subscribe US Now