Синът на Мария Гроздева вдигна градуса в “Игри на волята” СНИМКИ

Доста оспорван се очертава да бъде четвъртият сезон на риалити формата “Игри на волята”, защото в него този път на едно място са събрани сериозни спортисти с големи постижения, които на всичкото отгоре, поне засега, демонстрират и страхотни способности в игрите.

Някои безспорно успяха да се отличат не само с атлетизъм, но и с достатъчно чаровно излъчване, което да привлече зрителското внимание. Например Валери, който е син на шампионката ни по спортна стрелба Мария Гроздева. Той си спечели капитанската битка, осигурявайки предимство на племето на “Безстрашните”. 
Виктория погна яко тройната коалиция в “Игри на волята”, иска да ги съсипе СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Maria Grozdeva (@mariagrozdeva72)

Валери сякаш е одрал кожата на популярната си майка, освен това има и същата настървеност в погледа по време на битките, демонстрирайки завидни концентрация, сръчност, кординация, бързина и ловкост. Той дори се е превърнал във фаворит за големия финал за мнозина, съдейки по коментарите по форумите.
Попиляха Илиян от “Игри на волята” СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Валери си пада много по екстремните спортове. Карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала и е опитал от удоволствието да скочи с парашут от 3500 м височина./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Марая Кери продава ограбеното си имение

През юли Марая Кери се наслаждава на слънчева почивка на остров Капри. Но нещата в Атланта, където певицата притежава имение – изобщо не са толкова слънчеви. И не, не само заради края на ваканцията ѝ. Невероятният ѝ имот е разбит и ограбен. След тази случка изпълнителката явно е решила да […]

Subscribe US Now