Това ли е новият мъж в живота на Дуа Липа

Не мина много време, откакто Дуа Липа и Роман Гаврас се разделиха и певицата очевидно вече има нов мъж до себе си. Според Page Six Дуа Лопа сега се среща с британския актьор Калъм Търнър.
Изпълнителката и актьорът, който в момента участва в две големи холивудски продукции, бяха забелязани да танцуват преди броени дни на афтърпарти в Ел Ей след премиерата на сериала Masters of the Air, в който участва Кълъм. Близостта им не остана незабелязана и предизвика спекулации, че са заедно.
Източник разкрива пред Page Six, че те наистина се срещат. “Ново е, но те са луди един за друг”, казва вътрешният човек.
Въпреки че е рано да се каже, очевидно имат достатъчно сериозни намарения, за да се появи Дуа Липа на голямото му събитие. “Тя беше на премиерата, за да го подкрепи”, цитират източника си от изданието.
Освен дългоочаквания военен сериал, продуциран от Том Ханкс и Стивън Спилбърг, Търнър участва и в най-новия филм на Джордж Клуни, “Момчетата в лодката”. Преди това той се появи в две части от поредицата “Фантастични животни”.
Калъм излизаше с Ванеса Кърби, която влезе в ролята на принцеса Маргарет в “Короната” от 2016 до 2017 г. “Ванеса и Калъм са изгряващи звезди в актьорския свят и през последните няколко години бяха залети с предложения. Но тъй като кариерите им тръгнаха нагоре, техните връзката е пострадала и те постепенно са се разделили. Много е тъжно, тъй като някога са били толкова близки”, споделят близки до двойката пред The Sun малко след раздялата им.
Междувременно освен с Роман Гаврас, Липа излизаше с брата на Джиджи и Бела Хадид, Ануар, от 2019 г. до 2021 г. Тя също е свързвана с Джак Харлоу и Тревър Ноа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато София Вергара те постави на място

Въпреки че е родена и израснала в Баранкиля, Колумбия и родният ѝ език е испанският, София Вергара има доста успешна холивудска кариера. И доказателство за това са отличията, които неведнъж е получавала за участието си в сериала “Модерно семейство”. Освен заслужените награди People’s Choice Award, тя е била и номинирана […]

Subscribe US Now