Хари и Меган – на ваканция за милиардери

Седмицата, посветена на проблемите на психичното здраве, се оказа доста натоварена както за Уилям и Кейт, така и за Хари и Меган. И двете двойки се включиха в събития, с които да покажат загрижеността си за тази, оказва се, обща тяхна кауза.
И докато принцът и принцесата на Уелс ще успеят да си починат цели две седмици след това покрай ваканцията на трите си деца, то херцогът и херцогинята на Съсекс разполагаха само с уикенд да го направят.
Но пък какъв уикенд! Принц Хари и Меган Маркъл заминаха почти инкогнито за остров Кануан, който е част от Сейнт Винсент и Гренадини в карибския регион. Кануан е малък остров, но пък е известен като “мястото, където милиардерите бягат от милионерите”.
Подробностите за кратката им ваканция са малко, но пък е ясно, че семейството се е възползвало максимално от нея. Двамата бяха заснети да напускат магазин за деликатесни храни в яхтклуба Sandy Lane, хванати за ръка.
Меган носеше бяла лятна рокля Chloe и панамена шапка, докато Хари беше по тъмносини шорти и бяла тениска. Двете деца на двойката – четиригодишният Арчи и двегодишната Лилибет, очевидно не бяха с тях.
На 16 октомври Хари и Меган се завърнаха в САЩ. Двамата кацнаха на летището в Атланта с частен самолет. За завръщането си 42-годишната херцогиня беше избрала дълга черна рокля, комбинирана с чехли и шал Hermes, както и сувенирна чанта от Кануан. Хари пък беше заменил късите панталони с дълги, пише Mail Online.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Катя Близнакова е потресена, не издържа и напуска страната след...

И Катя Близнакова обмисля да последва примера на Васил Василев – Зуека – да напусне България и да се премести да живее далеч от родината си. Изпълнителката на “Лиляно моме” е убедена, че адът се намира на територията на милата ни татковина, където хората се гледат един друг накриво, а злобата […]