Катя Близнакова е потресена, не издържа и напуска страната след…

И Катя Близнакова обмисля да последва примера на Васил Василев – Зуека – да напусне България и да се премести да живее далеч от родината си.

Изпълнителката на “Лиляно моме” е убедена, че адът се намира на територията на милата ни татковина, където хората се гледат един друг накриво, а злобата и завистта царуват. По всяка вероятност ще замине за Гърция, където е известно, че има роднини. А това, което я спира за момента да емигрира, е грижата за възрастните й родители, които безкрайно обича.
Катя Близнакова си спомни за голям стрес на пътя…

Ако не беше това, певицата моментално би тръгнала да си търси късмета в друга държава и дори е категорична, че по-добре да бъде никому неизвестна сред чужденци, отколкото известна в България, където липсва приемственост между поколенията и уважение към хората, постигнали нещо.
Катя Близнакова призна защо не е изпратила Ваня Костова СНИМКА
Според Катя Близнакова младото поколение не знае елементарни неща, няма обща култура, не чете книги и не се интересува от миналото, а е “вторачено само в глупавите си телефони”. Тя дори не може да си представи да живее занапред сред такива хора. А ход на възмущението й дава и съвсем актуална ситуация.

Наскоро с младо семейство се случили да чакат да преминат през ГКПП на връщане от Гърция. Когато преминали границата и влезли на наша територия, мъжът взел торбичка с боклук и я изхвърлил в тревата, без да му мигне окото. Близнакова не се сдържала и го попитала защо не е направил това в Гърция, където глобите за подобно прегрешение са доста солени, а той се отнесъл изключително грубо с нея и дори я обидил.
Катя Близнакова скочи срещу Рачков: Провал си!
Певицата е в тотално недоумение какво се случва с хората в страната ни и защо са станали толкова зли и арогантни, или пък отдавна са такива, но добре са се прикривали. И макар това да не се харесва на хората, гласовитата блондинка продължава да не цепи басма никому и винаги да казва истината в очите, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Емо Каменов развърза езика за Дени от "Игрите": Ще кажа истината...

Актуалният сезон на “Игри на волята” развихри големи страсти не само заради битките на Арената, но очевидно и заради това, което се случва след това, извън шоуто и пределите му. Наскоро бившата риалити звезда Емил Каменов направи такива признания за Дени от “Игрите”, че тя вероятно ще намери как да […]