Ашли Джъд, която се срещна с изнасилвача си

Звездите и преди са се престрашавали да говорят открито за изнасилванията, на които са ставали жертва. Ашли Джъд също е признавала, че е била изнасилвана цели три пъти. За първи път сега, макар и години по-късно, тя разказва за срещата си лице в лице с единия от извършителите на престъпните деяния.
В епизод от подкаста Healing with David Kessler 54-годишната актриса споделя повече за травмиращата случка от 1999 г. Няколко години след инцидента тя решава да издири мъжа и се оказва, че откриването му изобщо не е било трудно.
Да си признаем, озадачаваща е и обстановката, при която двамата са провели срещата.
“Озовахме се в люлеещи се столове, седнали заедно до рекичка”, разказва Ашли. И допълва, че всъщност е решила да сподели за скорошното си преживяване, защото според нея има много начини за изцеление от скръбта. И очевидно личната им среща е един от тях.
Явно е била и взаимно ползотворна. Извършителят на изнасилването е изразил дълбокото си разкаяние, добавя актрисата по време на интервюто. Въпреки това тя не крие, че заради ужасяващата случка се е чувствала сякаш е загубила невинността си, усещането за безопасност и доверие в хората.
За щастие Ашли вече се е възстановила емоционално от инцидента и се е възвърнала към предишното си “аз”.
“Нямам нужда от това той да се поправи или да направи нещо различно. Защото имах възможността да работя върху травмата си, върху скръбта си, да се изцеля, да направя промените в собственото си съзнание и да създам връзки с общности от жени, които също са оцелели.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защото Кейт Мос иска да се скрие

Шапки долу! Маските на лицето! И не, не тези, които носим заради COVID. А онези, особено популярните като балаклава. Именно по тях е луда и Кейт Мос. Супермоделът може да има едно от най-известните и красиви лица в света, но се оказва, че понякога обича да го прикрива. Вероятно затова […]