Обвиниха Фики Стораро в нагла кражба, ето кои още са замесени! ВИДЕО

Емблематичната песен на дуета Румънеца и Енчев “Пипни ме тук” е била открадната и използвана в цели четири песни.  Музиката и текстът могат да бъдат разпознати в изпълнение на Бисер Кинг, Фики Стораро и Ники Сойдере.

Името на Фики Стораро изненада мнозина, които едва ли са очаквали той да бъде свързан именно с тази кражба. Самият Фики наскоро стана жертва на хакерска атака, така че това със сигурност му идва в повече.
Фики Стораро изгуби хиляди след хакерска атака СНИМКИ
“Ще търсим компенсации, разбира се, за това, че повече от година всеки пее песента, както намери за добре”, обяснява Георги Енчев пред “Телеграф” и добавя, че в момента процесът е в самото начало, но с дуетната му половинка няма да оставят нещата просто така. Бисер Кинг, който нашумя като автор на „Доп доп, йес йес“, не отрича, че тя е импровизация върху популярния от миналото хит. “Аз извадих тази песен от мазето и я съживих”.

Според Енчев обаче никой не се е допитал до тях за въпросната импровизация, освен това песента се използва категорично с комерсиални цели. Очевидно е, че “Пипни ме тук” е първоизточникът, защото това парче е от 2001 г., изяснява още той и припомня, че песента им се превръща в тотален хит още с излизането си и до днес държи първо място в класацията за най-пускана песен с около 800 излъчвания на седмица по радиото.
И Фики Стораро легна под ножа! Вече е с нов нос и вежди! СНИМКА
“Очевидно е, че песента ни е открадната, както части от музиката, така и парчета от текста. Един човек взима пари, за да си клати корема на нашата музика пред различни кръчми по света”, недоволства още рапърът. Междувременно Енчев сподели, че с Румънеца вече работят върху нови парчета и най-доброто предстои./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Откровенията на Иги Азалия за OnlyFans и пластичните операции

Иги Азалия и Емили Ратайковски са две жени, които не само са успели да постигнат успех в кариерата си, но и успешно отглеждат сами децата си. Друго общо между тях е, че и двете обичат да провокират – колкото повече, толкова по-добре. Затова и не сме изненадани, че именно Азалия […]

Subscribe US Now