Къде Жизел Бюндхен намери утеха след трудния си период

Жизел Бюндхен изглежда (както винаги) великолепно в най-новата реклама, в която участва. Този път моделът представя здравословния продукт Lion’s Mane Mushroom, който, според собствените ѝ думи, помага и на самата нея да се “съсредоточи” и да “повиши” енергията си.
Във видеото, което споделя в Instagram, Жизел се отдава на релакс в една красива и спокойна среда. Облечена е изцяло в бяло, докато седи с кръстосани крака на пода, поемайки свеж въздух и изпълнявайки характерни йога движения. Единственият аксесоар е бялото цвете в косите, които са свободно спуснати по тялото ѝ.
“От известно време приемам тази гъба като хранителна добавка. И тя наистина много ми помага да се чувствам по-добре, по-енергична”, казва моделът и не пропуска да благодари на производителя за създаването на този продукт. “Обожавам го”, завършва тя в надписа.
Най-новият рекламен клип на Жизел идва, след като тя влезе за пореден път в заглавията на вестниците заради споделените от самата нея редки семейни снимки от Бразилия. Красавицата, която се раздели с Том Брейди миналата година, публикува кадри, на които позира с децата си Вивиан (10 г.) и Бенджамин (13 г.), както и с други и членове на своето голямо семейство. “Винаги в сърцето и в молитвите ми”, пише моделът към кадрите.
Жизел Бюндхен често демонстрира как се наслаждава на моментите с децата си, които я правят щастлива, но пък не крие и трудностите, които все още изживява покрай развода си. Миналия месец тя отново говори публично пред People, споделяйки, че шумната раздяла е била “наистина тежка” за семейството ѝ. “Беше много тежко – във всяка област на живота ми. Понякога се чувствам така, сякаш вали дъжд, който буквално се излива върху мен.”
И допълни, че се опитва да превърне грижата за себе си в приоритет, за да остане здрава както психически, така и физически. Затова тренира всеки ден. А, както става ясно, приема и необходимите хранителни добавки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Остана ли сама Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио прекара едно невероятно лято, както винаги. Освен в родната Бразилия, тя беше доста време и в Европа – лятната й ваканция протече в Ибиса, а след това се отдаде на Седмицата на модата в Милано. Сега 42-годишният модел е обратно в Калифорния, където ни сервира една добра новина. […]

Subscribe US Now