Емо Каменов развърза езика за Дени от “Игрите”: Ще кажа истината…

Актуалният сезон на “Игри на волята” развихри големи страсти не само заради битките на Арената, но очевидно и заради това, което се случва след това, извън шоуто и пределите му.

Наскоро бившата риалити звезда Емил Каменов направи такива признания за Дени от “Игрите”, че тя вероятно ще намери как да му отвърне скоро. Още повече, че от писанията на Каменов се разбира, че двамата се познават добре.
Емо Каменов попиля Фънки, Паскалева и Яна Маринова с много грозни обиди
“Гледам “Игри на волята”, защото имам близка приятелка вътре, който участва, става въпрос за Денито и майка ѝ. Само, че с Денито съм по-близък, бях по-близък, държа да отбележа, защото ще те наредя малко, Дени, ти си знаеш. По принцип не се прави така, моето момиче, като тебе, ама нали се сещаш, че сме си говорили на темата за игрите, знаех твоето мнение за игрите, знаех какво мислиш за участниците от игрите, а ти се превърна в една от тях, не е готино, разбираш ли, не е готино и да забравяш приятелите си, нали?
Ходихме, играхме, говорили сме си хиляди пъти за някои неща с тези предавания, не е готино, разбираш ли? Стана една от тях, а те всичките са помии. Искаш и ти да бъдеш като тях. Тези от този сезон за същите, бездарници, пипате, скачате и какво, след един месец, като излезете, нали знаете, че никой няма да ви познава. За какво се борите, аз не знам, няма значение, но това беше към Дени”, пише Каменов в социалните мрежи.

И продължава така:
“Писах ти, не е готино, да не отговаряш на приятели, сега да си имаш нови приятели, тези новите приятели са ти само нови до време, нали знаеш, както и да е, няма значение. Продължавай в същия дух, не си лош човек, обаче лошо хора има покрай тебе и ти забравяш приятелите си. Хората, които са достойни, защото тези, които са покрай теб, не са достойни.
Бой в сръбския “Биг Брадър”! Нашенецът Емо Каменов е задържан, ще му се наложи да… ВИДЕО
Моето мнение към теб е много разочаровано и ще бъде много агресивно настроено към теб, за да си го знаеш. Заради тази причина, защото ти не си човек, но игрите ти са готини. В игрите железна си, браво, но характера ти не е готин.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" призна за жесток здравословен проблем: Исках да се самонараня...

Мирела от “Игри на волята” е страдала от булимия. Тя се случва след една забележка от съученик преди години и впоследствие открива най-тъмната страна на живота за нея. Допринася много и развода, който преживяват родителите й. Красивата брюнетка минава през истински ад, докато стигне до усмивката, с която неизменно я асоциираме днес. […]

Subscribe US Now