Антония Петрова-Батинкова призна, че новата Мис България 2023 е… ВИДЕО

Новата носителка на титлата Мис България Елизабет Кравец очаквано предизвиква различни реакции, повечето от които на одобрение. Смесените чувства пък са провокирани от украинския корен на красавицата. Любопитно се оказа изказването непосредствено преди конкурса на Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова, чиято фаворитка е била именно Елизабет.

“Чувствам се прекрасно, както всяка година, когато присъствам на този конкурс като носителка на титлата Мис България 2009. Разбира се, си спомням със страхотен сантимент за конкурса, в който аз победих. Тази година ще бъде едно наистина грандиозно шоу, което нямам търпение да гледам.
Антония и Ивайло пуснаха зашеметяващи лични СНИМКИ от много специален ден
Имам си фаворит, да, и това е Мис Варна Елизабет Кравец. Тя, освен, че е много красива, е и изключително интелигентно момиче. Другата ми причина е, че през 2012-та година аз, като една чистокръвна българка, спечелих конкурса Мисис Русия.

Антония и Ивайло спряха дъха с тази кола, току що излязла от завода СНИМКИ
Тогава в медиите нямаше абсолютно никаква негативна реакция на тази новина, само подкрепа, която ми помогна същата година, участвайки на конкурса Мисис Свят, да стана четвърта като Мисис Русия. Смятам, че едно момиче с украински корени, при положение че е толкова красиво, може да бъде не само Мис Варна, но и Мис България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жени Калканджиева смени Тачо с вълк СНИМКА

Подобно на много други българи и Жени Калканджиева избра Гърция за своята лятна почивка или поне това е една от дестинациите, на които залага със сигурност това лято. В Аспровалта обаче, където е била шестата по красота в света, се случва нещо, което нямаше как да не провокира редица вълнения […]

Subscribe US Now