Най-голямата болка в живота на принц Хари

Твърде вероятно е да научим всички по-големи разкрития от автобиографията на принц Хари още преди излизането ѝ. Spare се очаква да се появи по книжарниците на 10 януари, но още пет дни преди това редица медии, сред които и ВВС, се сдобиха с копия от книгата.
Така вече знаем, че най-сериозното обвинение от Хари е към по-големия му брат принц Уилям, който се е нахвърлил върху него и го е съборил на земята при спор, свързан с Меган Маркъл. Колко човека е убил по време на мисия в Афганистан, кога е взимал кокаин и как е загубил девствеността си са други от темите в Spare.
Основната обаче, както пишат и ВВС, е една липса, която белязва целия живот на Хари – смъртта на майка му, когато той е на 12 години. В Spare той споделя, че когато му съобщава новината, баща му Чарлз дори не го е прегърнал.
Десет години по-късно – през 2007 г., принц Хари е в Париж за финала на Световната купа по ръгби. Тогава на 23, Хари решава да мине през същия тунел, в който принцеса Даяна умира, преразказват историята от People.
Тогава принцът е разполагал с шофьор и още първата вечер във френската столица го моли да минат с колата през тунела. “Искате да минем през тунела? Да, със 105 км/ч, ако трябва да да сме точни”, отвръща Хари на шофьора и уточнява, че това е скоростта, с която се е движел автомобилът на майка му точно преди катастрофата, а не със 190, както са писали в медиите.
След това Хари си припомня, че с шофьора първо минават покрай хотел “Риц”, където е последната вечеря на принцеса Даяна, след което се отправят към тунела Pont de l’Alma.
“Когато колата стигна до средата на тунела, се наведох напред, гледах как светлината отпред пооранжевява, гледах бетонните колони отстрани. Броях колоните, броях ударите на сърцето си и след няколко секунди излязохме от другата страна”, пише Хари. “Това ли е всичко? Това е нищо – един прав тунел”, допълва той, като пояснява, че е очаквал нещо с много завои и опасности. “Никой не би трябвало да умира в такъв тунел.”
Принц Хари моли шофьорът още веднъж да мине през Pont de l’Alma, след което признава, че това е била една от най-лошите идеи в живота му. “Мислех, че ако мина през тунела, това ще сложи край или поне ще спре за кратко болката, едно десетилетие на неумолима болка. Вместо това донесе началото на Болка, Втора част.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Въргала пак го закъса, остана без пукнат лев

Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години. Все няма пари и продължава да тъне в дългове. Това му коства брака, но той и тогава не се трогна, пише Crimesbg.com.  Комикът – режисьор от няколко седмици има нова кола, но не истински нова, каквато карат повечето известни личности, а […]

Subscribe US Now