Какво мисли първият съпруг на Джей Ло за брака ѝ с Бен

По всичко личи, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са по-щастливи от когато и да било. След като си казаха “Да” в края на миналия месец, двамата се отправиха на вълнуващ меден месец в Града на любовта Париж.
За по-късно младоженците планират и весело тържество с близките в имението на Бен в Джорджия. Както се казва, любов ли бе да я опишеш…
Ами, опит да я опише прави и първият, отдавна вече бивш, съпруг на Джей Ло – Ояни Ноа. Но според него приказката няма да има щастлив край, пише TheNews.  “Желая им най-доброто, но не съм убеден, че ще продължи”, смята той.
“Джен обича да е влюбена, но е била сгодявана шест пъти. Бен е съпруг номер четири. Бях съпруг номер едно и тя ми каза, че съм любовта на живота й. Когато лежахме в леглото на първата ни брачна нощ, тя беше категорична, че ще бъдем заедно завинаги”, добавя Ноа.
Ояни Ноа и Дженифър Лопес се влюбват, когато тя вече е известна. Именно по време на техния брак обаче тя се превръща в мегазвездата, която всички познаваме.
“Години наред за мен беше твърде болезнено да говоря за това. Исках да се скрия и да живея живота си. Но когато видях, че се е омъжила за Бен, който е добър човек, чувствата се върнаха”, казва още той.
От думите на Ноа можем да предположим, че пречката за връзката им са били именно славата, блясъкът и нестихващият интерес към певицата. Човек обаче би могъл да си зададе и въпроса след като толкова години по-късно (женени са от 1997 до 1998 г.) този мъж реагира по подобен начин, дали все още няма “пеперуди в корема”…
Разбира се, единственият, който може да обясни думите и поведението си, е самият Ояни Ноа. Дали ще го направи – зависи от него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От кого принц Чарлз получи 1 милион паунда

Колкото и идиличен да изглежда живота на кралските особи, той рядко е такъв. Особено в английското кралско семейство, която постоянно е под обществения поглед и е обект на доста критики. Често – съвсем основателни. Като последните разкрития на няколко британски медии, че принц Чарлз е получил дарение от братята на […]

Subscribe US Now