Ето как е изглеждала синоптичката Лора Георгиева преди корекциите СНИМКА

Днес синоптичката Лора Георгиева е мечта на много мъже, но сегашната й визия няма нищо общо с вида й отпреди години. Бившата моделка е преминала през цялостен тунинг на лицето и гърдите си. Трансформацията е доста голяма, пише „Уикенд“.

Красавицата от Нова телевизия има ринопластика, скули, нови зъби, уголемени устни и силикон в бюста. Преди подобренията Лора със сигурност не е била грозна, но е далеч от сегашната си визия, която кара мъжете да забравят да я слушат и само да я гледат. Атрактивната мадама първо си е сложила силикон и си е оперирала носа, след това си е оправила зъбите, после е дошъл ред на устните и скулите.
В момента Георгиева само си слага ботокс, филъри и се подлага на разкрасителни процедури, защото няма нужда от повече корекции. Прави впечатление, че въпреки хубавите зъби, които си е направила синоптичката, тя не се усмихва или го прави изключително рядко.

Лора става известна още като ученичка. Тя е едва на 17 години, когато печели конкурса „Царица Роза“. Девойката е възпитаничка на природо-математическата гимназия „Никола Обрешков“ в Казанлък. Титлата ѝ носи награда посещение до Япония и билет за концерт на поп иконата Джордж Майкъл. След конкурса за красота брюнетката заминава за София, където се обучава в специалност „Журналистика“ в Софийския университет. От първата си година стартира стажове по медиите, за да изгради умения и портфолио. Минава през спортни сайтове и телевизия „МСАТ“, след което преминава в Би Би Ти на оръжейния търговец Петър Манджуков. Името ѝ попада в черните хроники, когато през 2014 г. съпругът ѝ Борислав Манджуков е брутално разстрелян пред собствения си дом. От милионера Лора има дъщеричка – Мишел.
Следващата ѝ половинка – има си хас! – също е бизнесмен, който се занимава със строителство и държи няколко оборотни заведения в Бургас. Двамата се развеждат бързо след сватбата, а след това синоптичката минава през леглата на Ангел Ангелов – Градуса, който е син на добре познатия бизнесмен, занимаващ се с пилета и производство на месни продукти. Следващият в леглото на Лора е Паскал Дойчев  – строителен предприемат и собственик на веригата фитнеси „Пулс”, а последната й тръпка е милионерът Лазгин Маджид – син на собственика на фирмата „Самекс”, оперираща ресторантите KFC в България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нона Йотова лъсна на интимна СНИМКА 18+, на която й се вижда...

Нона Йотова, която се изявява не само като певица, а и като актриса, реши да захвърли дрехите в по-напреднала възраст и лъсна по бански. Половинката на бившия вътрешен министър Богомил Бонев зарадва феновете си като се щракна по бански пред огледалото. За горещите кадри Нона позира по черен бански костюм. […]

Subscribe US Now