Дяволската закачка на Ан Хатауей

В класически черни обувки на висок ток Louboutin Ан Хатауей уверено върви към мястото, където в сряда, 14 септември, се провежда ревюто на Майкъл Корс на Седмицата на модата в Ню Йорк. Кокетно се закача и с камерите, позирайки в кафяв тренчкот с крокодилска щампа. Под него се показва мини пола от същата материя и щампа, почти скрита от тъмен пуловер с висока яка.
Косата ѝ е прибрана в опашка, а бретонът да пада свободно върху лицето. Докато е навън, тя носи големи слънчеви очила, а под мишницата си държа коктейла чанта.
Освен че е чудно есенно попадение, облеклото на Ан (а и цялостната ѝ визия) моментално ни напомниха за героинята ѝ Андреа Сакс във филма от 2006 г. “Дяволът носи Прада”.
Фенове на филма със сигурност помнят момента, когато Андреа отива на интервю за работа в почти същото облекло – кафяво кожено яке върху тъмен пуловер с поло яка. И отново с хваната назад коса и бретон на челото.
Но закачките с филма продължават. На събитието Ан седи точно до главния редактор на Vogue Ана Уинтур. Двете бяха заснети да разговарят оживено, пише Insider. 
Точно заради този кадър се сещаме и за другата звезда от “Дяволът носи Прада” – Мерил Стрийп в ролята на Миранда Пристли.
Наскоро Ан Хатауей показа любимите си тоалети от филма в публикация в Instagram, а пред Interview Magazine говори с Майкъл Корс за начина, по който изглежда в “Дяволът носи Прада”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мира Добрева проговори за скандала с Драго Чая и завръщането му на екран СНИМКА

Мира Добрева и Драгомир Драганов се скараха сериозно, след като тв водещата му отмъкна под носа предаването “БНТ на 60”. Тези дни стана ясно, че Драго Чая се връща на екран и си взима предаването, което е с малко по-различно име, но в същата стилистика.  Мира не издържа и открито […]