Трудното решение на датското кралско семейство

В края на юни датското кралско семейство се изправи пред трудна ситуация. Принц Фредерик и принцеса Мери трябваше да отпишат големите си син и дъщеря от престижното училище Херлуфсхолм, след като се появиха сигнали за случаи на психически, физически и сексуален тормоз там.
54-годишният Фредерик и 50-годишната Мери вече знаят къде ще учат децата им.
16-годишният принц Кристиян вече е записан в гимназия Ордруп. 15-годишната му сестра Изабела, която трябваше да бъде първокурсник в компрометираното училище тази есен, ще започне учебната година в гимназия Йесперсен, съобщават от Royal Central.
Изборът на тези училище означава още, че на Кристиян и Изабела няма да им се налага да се местят да живеят в общежитие. Те ще могат да пътуват до новите си учебни заведения от дома си в Копенхаген всеки ден.
Сигналите за проблемите в Херлуфсхолм се появиха в началото на лятото и бяха разследвани от датската Национална агенция по образованието. Те са подадени от двама ученици, а впоследствие от училището са изгонени четирима други ученици, участвали в тормоза.
От Royal Central припомнят, че макар принц Кристиян да е бил ученик по това време в Херлуфсхолм, той не е бил замесен в случаите. Принц Фредерик и принцеса Мери имат още две деца – 11-годишните близнаци Винсент и Джозефин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа лъсна чисто гола на СНИМКА 18+ от Миконос

Фолк певицата Андреа се мъчи по всякакъв начин да се говори отново за нея, след като кариерата й тотално замря, а връзката й с Кубрат Пулев е в миналото. Затова залага на скандални голи снимки, с които трупа лайкове.  Появи се шокираща снимка на Андреа от почивката й в Миконос, […]

Subscribe US Now