Въргала пак го закъса, остана без пукнат лев

Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години. Все няма пари и продължава да тъне в дългове. Това му коства брака, но той и тогава не се трогна, пише Crimesbg.com. 

Комикът – режисьор от няколко седмици има нова кола, но не истински нова, каквато карат повечето известни личности, а просто си я е купил сега. Става въпрос за модел „Тойота Корола Версо”.
Автомобилът е много хубав, но за преди 15 години. Сега е като една ретро кола, но явно Въргала няма пари за нещо по-ново.
Очевидно Влади продължава да тъне в парични проблеми. Доказателство за това е, че даже не може да си плати паркинга, където паркира колата си. Очевидци твърдят, че се е наложило негов приятел, който е бил с него, да плати и за своята, и за неговата кола.

Актьорът изживя много силни парични трусове. Преди години тегли кредит, който не успя да върне и се наложи да участва във „ВИП Брадър”, за да си върне борчовете. Там пък стана за посмешище, след като се наложи да търси съжалението на зрителите, за да спечели формата.
След предаването Влади продължи с кредитите и това доведе до развода с жена му Силвия. Впусна се в нови връзки, но безпаричието продължава да го преследва и в наши дни.
Въргала и до днес носи дрехите си отпреди 10-15 години, което е показателно за финансовото му състояние. Той се разхожда съвсем неглиже, с ретро палто и най-обикновени дънки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ивана алармира за страшна измама с нейното име, опарените са хиляди

Мегазвездата Ивана побесня в първите дни на 2023г. от нагли измамници, които замесиха името й в страшна далавера. Изпълнителката на хита “Шампанско и сълзи” не може да си намери място от яд, че е безсилна пред въпросните измамници.  Тя разкри цялата истина в официалната си страница във Фейсбук, която наскоро […]

Subscribe US Now