Майли Сайръс забрави да си обуе бельо и да спомене баща си

Тейлър Суифт може и да спечели за рекорден четвърти път Грами за най-добър албум, но определено всички говорят повече за първото “грамофонче” за Майли Сайръс.
Всъщност “Flowers” донесе на изпълнителката цели две награди Грами, като определено най-ценната бе тази за запис на годината. Стауетката си Майли Сайръс получи от Мерил Стрйип и Марк Ронсън и, разбира се, побърза да благодари на всички важни за нея хора, пише People.
Точно както сме свикнали да виждаме на подобни церемонии, Сайръс изказа благодарността си към своите сестри и майка. “Тази награда е невероятна. Но наистина се надявам това да не промени нищо, защото животът ми вчера беше прекрасен”, каза още шеговито изпълнителката.
Но в дългия списък от хора, на които Майли Сайръс благодари, не фигурираше името на баща ѝ – Били Рей Сайръс. “Не мисля, че съм забравил някого. Но може да съм забравила да си обуя бельо. Чао!”, завърши закачливо Сайръс речта си.
Всъщност тези действия на изпълнителката подхраниха твърденията, че в семейство Сайръс се случва нещо. Още през миналата година се заговори, че отношенията са обтегнати, защото две от децата на Тиш Сайръс пропуснаха сватбата ѝ с Доминик Персел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тука има, тука няма - татуировките на Парис Джексън

Червеният килим на всяко звездно събитие винаги носи изненади и раздаването на наградите Грами преди ден не е изключение. И този път видяхме почти всички големи в музикалния бизнес, които не пропуснаха възможността да заблестят възможно най-силно, за да говорят след това всички за тях. Докато едни залагаха на буквално бляскави […]

Subscribe US Now