Бащата на Сърчаджиева е приет в болница

Бащата на Александра Сърчаджиева е хоспитализиран отново в болница.Легендарният артист Йосиф Сърчаджиев е настанен в болница в началото на седмицата заради замайване. 

Трябва да отбележим, че той не поддържа никаква връзка с дъщеря си. Тя не може да му прости, че е зарязал нея и майка й и въпреки опитите му, тя откава да се срещне с него. 

„Почувствах се зле и веднага ме взеха под медицински надзор. Докторите ще ме наблюдават една седмица и ако всичко е наред, ще ме изпишат. Хубавото е, че тестът ми за Ковид-19 е отрицателен”, сподели Йоско пред „Уикенд”.
Преди години той преживя тежък инсулт, но успя да се пребори за живота си. След излекуването си екранният Караибрахим от „Време разделно” се принуди да ограничи актьорските си изяви и се фокусира основно върху режисурата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Интернетът на Мъск Starlink е вече в България

Starlink, проектът на Илон Мъск за безжичен интернет от космоса, вече е достъпен и на територията на България.  Това научаваме от известия, които компанията започна да разпраща тази седмица към нашенци, които вече са заявили абонамента си към Starlnik и са поръчали комплекта от сателитна чиния и рутер за свързване.  […]

Subscribe US Now