Скритият талант на Кейт Мидълтън

През годините сме виждали Кейт Мидълтън в какви ли не роли покрай основната й – доскоро херцогиня на Кенсингтън, а отскоро принцеса на Уелс. Дали ще демонстрира умения по някой спорт или ще сипва бира в някой пъб, тя винаги е просто перфектна.
Миналата събота, 13 май, в Ливърпул се проведе финалът на песенния конкурс Евровизия. Победител стана шведката Лорийн, но имаше и едно друго изпълнение, освен нейното, за което всички говорят.
Събитието бе открито с видео към песента “Гласовете на новото поколение” на миналогодишните победители от Украйна оркестър Калуш. А в него изненадващо видяхме принцесата на Уелс, която свири на пиано. Появата й е много кратка – около 10 секунди, но с голямо значение.
С участието си в клипа Мидълтън демонстрира подкрепа към украинския народ. Направи го и чрез избора си на тоалет – красива рокля с едно голо рамо на Jenny Packham в синьо, един от цветовете на украинското знаме. Нея тя съчета с обеци от колекцията на покойната кралица Елизабет Втора.
От кралския двор разкриха, че видеото с участието на Мидълтън е заснето миналият месец в Червената стая в замъка Уиндзор. Освен нея, в откриващата песен взеха участие британецът Сам Райдър, който остана втори на миналогодишния конкурс, както и легендата Андрю Лойд Уебър, предава Independent.
Изненадващата поява на принцесата на Уелс предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и всички бяха приятно изненадани да я видят и тук, и то в тази необичайна за нея роля.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поводът, който събра всички любими жени на Том Брейди на едно място

Денят на майката е почитан празник в САЩ. Той се отбелязва през втората неделя на месец май. И по повода много популярни личности се включиха в социалните мрежи, за да споделят снимки, спомени и сърдечни пожелания към най-близките жени до себе си, показавайки по този начин любовта и уважението си […]