Уникум: Ето как Златка Райкова свали 10 килограма за 10 дни!

Златка Райкова наскоро роди второто си дете, но вече може да се похвали с нещо, за което със сигурност си мечтае всяка бременна жена след раждането.

По традиция плеймейтката активно общува с последователите си в социалните мрежи по всякакви въпроси, а точно сега много от тях горещо се интересуват как ще върне предишната си секси форма. Е, отговорите на Райкова изумиха всички!
Златка Райкова пусна СНИМКА от първите минути живот на втората си рожба
Златка споделя, че втората ѝ бременност е била по-трудна от първата и е трябвало доста повече да си почива през последните месеци. Поради което и качила цели 17 кг. Те обаче, вече са в миналото, защото до момента Райкова е успяла да свали цели 10 от тях, след като спряла захарта и ограничала храненията.

Плеймейтката признава още, че не робува на модерната привичка майките да определят деня и часа на секциото си, така че детото да получи летящ старт в живота.
Блондинката роди на 3 май второто си дете и очевидно няма търпение отново да се върне в топ формата си за предстоящото лято. В нейния случай си е направо рекорд свалянето на 10 килограма за 10 дни!

Златка издаде още, че таткото Карен много се вълнува заради новия член на семейството и полага грижи наравно с нея за бебока, само че и все още не е достатъчно сръчен в сменянето на памперси. Златка разчита на помощта на двете баби, но вече търси и жена, която да й помага в отглеждането на Карен-младши./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Не е за вярване какво причини Джизъса на децата си!

Благой Георгиев трудно може да не предизвика коментари с действията си, особено ако са свързани с децата или вече бившите му жени. Както се казва – името му отдавна е нарицателно за не много смислени и прибързани решения, които след това, както добре се вижда, му струват скъпо във всеки […]

Subscribe US Now