Поводът, който събра всички любими жени на Том Брейди на едно място

Денят на майката е почитан празник в САЩ. Той се отбелязва през втората неделя на месец май. И по повода много популярни личности се включиха в социалните мрежи, за да споделят снимки, спомени и сърдечни пожелания към най-близките жени до себе си, показавайки по този начин любовта и уважението си към тях.
В това число бе и бившата спортна звезда Том Брейди. Той не пропусна да почете празника и за целта събра всички важни жени в живота си на едно място – чрез поредица от общи снимки, които публикува в Instagram.
На тях виждаме Брейди заедно с двете си бивши съпруги и децата – Жизел Бюндхен, майка на Вивиан (10) и Бенджамин (13) и Бриджит Мойнахан, майка Джон Едуард Томас (15). На кадрите всички позират усмихнати и изглеждат в напълно хармонични отношения помежду си, въпреки противоречията и разделите.
“Честит Ден на майките – на всички тези невероятни жени, които са ни дарили с толкова много през живота си”, написа към кадрите Брейди. “Благодаря на всички вас за любовта и добротата и за това, че давате такъв невероятен пример на нашите деца”.
Наред със снимките на 42-годишната Бюндхен и 52-годишната Мойнахан, Том не пропусна да сподели и снимка, на която позира със своята майка Галин.
Брейди и Бюндхен финализираха развода си на 28 октомври след 13 години брак. Въпреки раздялата те се споразумяха за съвместно попечителство над децата и подчертаха, че няма да ги лишат от любовта и грижите, които заслужават.
Брейди многократно е споделял публично, че въпреки края на брака си, продължава да е “наистина фокусиран” върху това да се грижи за семейството си и за сигурност на децата си.
“Всички ние имаме своите уникални предизвикателства в живота. И правим най-доброто, на което сме способни. Имам невероятни родители, които винаги са ме учили на правилните решения. Искам, подобно на тях, да бъда страхотен баща за децата си”, казва още Том, цитиран от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вредна ли е славата - отговорът на Килиън Мърфи

Макар и с няколко сериозни роли – “28 дни по-късно”, “Вятърът в ечемичените ниви”, “Закуска на Плутон” и дори “Батман в началото”, Килиън Мърфи оставаше малко встрани от вниманието, което получават повечето американски звезди от неговата величина. Едва след сериала Peaky Blinders 46-годишният ирландец си спечели заслужено признание и вярна […]

Subscribe US Now