Бела Хадид е по-щастлива и секси от всякога

Бела Хадид изглежда по-щастлива от всякога, докато позира за поредица от горещи снимки по бански.
Супермоделът демонстрира изваяното си тяло докато се наслаждава на ден на плажа с гаджето си Марк Калман. Очевидно двамата си прекарват страхотно, като усмивката на Бела не слиза от лицето ѝ.
Бела Хадид се наслаждава на последните летни слънчеви лъчи, поклащайки се от вълните на океана върху розова дъска за гребане.
В допълнение към снимките в Instagram тя качи и няколко кратки видеа от почивката на двойката. На единият клип тя изплаква влажната си коса, след което събира камъни от брега и ги показва на камерата. На другият – Бела лежи върху дъската, размахвайки ръце във водата, като накрая виждаме как тя и приятеля ѝ се потапят във водата и се забавляват на времето, което прекарват заедно. По време на втория запис звучи ремикс на песента на Fleetwood Mac – “Dreams”, който пък съвсем отнася мислите ни към далечни екзотични места и безкрайна почивка.
В рамките на час моделът събра повече от 710 000 харесвания и хиляди коментара. А два дни по-късно публикацията има вече почти 2 милиона сърчица, отбелязва Daily Mail.
За Бела Хадид и Марк Калман се заговори през юли 2020 г., когато са заснети да излизат заедно от кафене. Преди това тя е във връзка с рапъра The Weeknd. Бившата двойка започна да се среща през 2015 г., въпреки че след година се разделят. Двамата се събират отново през 2018 г., през 2019 г. техният романс окончателно приключва.
Отношенията на Хадид и Калман официално са потвърдени за връзката си през юли миналата година, когато тя качи публикация в Instagram.
По-рано тази година в интервю пред Interview Magazine Хадид говори за връзката си с Калман. Тогава тя разкри за привързаността си към него. “Чувствам се изключително комфортно и много сигурна с Марк. Наистина се гордея с него, който е като моята емоционална подкрепа и е невероятно талантлив във всичко, което прави”, каза тогава тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралица Елизабет е под медицинско наблюдение

Преди няколко дни в английската история се случи президент – кралицата връчи мандата за ново правителство на новия лидер на консерваторите Лиз Тръс не в Бъкингамския дворец в Лондон, а в лятната си резиденция – двореца Балморал в Шотландия. Като причина за това бяха посочени проблемите с подвижността й. Ето […]