Семейството, с което Ева Лонгория се чувства благословена

Ева Лонгория е популярна преди всичко като актриса, обществена личност и бизнес дама. Факт е, че звездата постоянно е заета със служебните си задължения – наскоро приключи снимките на телевизионния сериал Searching for Mexico, който ще се излъчва по CNN в края на март и не спира да се занимава и със собствения си бизнес като създадел на марката текила Del Sol Tequila.
Но въпреки всичко, Ева никога не пренебрегва своите семейни задължения и най-вече грижите за 4-годишния си син Сантяго Енрике Бастон. Във всяка свободна минута тя е щастлива да бъде с малкото дете си и неговия баща – бизнесмена Хосе Бастон, 54.
Двамата станаха родители през 2018 г., около две години след като сключиха брак. Раждането на малкия Сантяго тогава Ева обяви като “красива благословия” и не скри колко щастлива и благодарна се чувства.
И периодично 47-годишната актриса споделя кадри от живота си на майка в социалните мрежи. Наскоро публикува видео, на което показва как се забавлява с малкото си дете, докато са на ваканция в Испания. “Благодарна съм за всички откраднати моменти, които имахме”, озаглави тя публикацията.
Но освен на Сантяго, Ева е майка и на още три деца, уточняват от HollywoodLife. Когато се омъжва за Хосе, тя приема децата, които той има от предишния си брак. Това са Наталия Бастон, 27, и близнаците Мариана и Хосе Антонио, 19.
Ева неведнъж е говорила откровено за доведените си деца и дори в интервю за People през 2015  спомава, че ги приема като “подарък в живота си”. Това изказване тя направи в период, в който не бе сигурна дали ще има свое собствено дете.
След появата на Сантяго обаче звездата от “Отчаяни съпруги” често споделя какво е усещането от майчинството. Пред списание Parents тя заяви, че всячески се стреми да бъде добра майка на детето си. Но и че го възпитава строго, включително и в това да да уважава жените и да цени феминизма. “При това не става въпрос да му го кажа, а да му го показвам постоянно в ежедневието”, подчерта актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неудобният момент за Джесика Частейн

SAG Awards 2023 (наградите на Гилдията на филмовите актьори) бяха раздадени вчера, 26 февруари, и сме напълно сигурни, че победителите все още празнуват. Сред празнуващите е и Джесика Частейн, която грабна наградата за най-добра актриса в телевизионен филм или сериал за ролята си в George & Tammy. Актрисата успя да се […]

Subscribe US Now