Неудобният момент за Джесика Частейн

SAG Awards 2023 (наградите на Гилдията на филмовите актьори) бяха раздадени вчера, 26 февруари, и сме напълно сигурни, че победителите все още празнуват.
Сред празнуващите е и Джесика Частейн, която грабна наградата за най-добра актриса в телевизионен филм или сериал за ролята си в George & Tammy. Актрисата успя да се справи с конкуренцията на Емили Блънт (The English), Джулия Гарнър (Inventing Anna), Нийси Наш-Бетс (Dahmer) и Аманда Сейфрид (The Dropout).
На церемонията обаче се видя доста ясно колко изненадана е Джесика Частейн от факта, че именно тя печели в категорията. Недоумението ѝ продължи и докато се придвижваше към сцената, за да приеме наградата си.
Именно при качването на сцената обаче се случи момент, който Частейн ще иска да забрави колкото се може по-скоро. Докато се качваше по стъпалата, актрисата застъпи роклята си и загуби равновесие. До падане не се стигна за щастие на актрисата.
След церемонията Джесика Частейн каза пред People, че е леко засрамена от случилото се, но пък цялото нещо си има и позитивна страна. А тя е, че един от хората, притекли се на помощ на актрисата бе Пол Мескал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е най-следваната жена в Instagram

Около Селена Гомес напоследък се случват доста неща – както хубави, така и не толкова хубави. По-рано този месец актрисата от Only Murders in the Building за пореден път говори открито с феновете си за психичното си здраве и борбата с диагнозата лупус, като отправи вдъхновяващо послание за това, че […]

Subscribe US Now