Щерката на президента пак хвърли нова доза провокация, този път във…

Дори и в държавата да не се случва нищо скандално, което едва ли ще стане скоро, то щерката на Румен Радев със сигурност ще направи така, че на президента никак да не му е скучно.

Дарина Радева участва в нова провокативна театрална постановка, която със сигурност ще разбуни духовете, както всъщност го прави още отсега. Третокурсничката от класа на проф. Пенко Господинов играе в творбата на актрисата и режисьор Касиел Ноа Ашер “Сад. Игри по време на Апокалипсис”.
Щерката на Радев препоти мрежата: пусна се полугола на… СНИМКИ 18+

Спектакълът е силно провокативен, както с визия, така и с играта на младите актьори, като това е основната идея на режисьора Касиел Ноа Ашер, която пък се прочу преди време с ролята си в постановката “Дон Жуан в пъкъла” на режисьора Иван Станев. Там тя играеше чисто гола и се облекчаваше пред публиката, а днес отново се занимава с авангарден и “свободомислещ” театър, по думите на специалисти.
Постановката изследва страстта, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е дълбоко подозрителен. Става дума за група млади актьори, които в един дъждовен ден се събират за репетиции на пиесата “Мадам Дьо Сад” от Юкио Мишима. Те се впускат в хипнотично изследване на човешките пороци, като постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинни игри в смъртоносни.

От година талантливата Дарина Радева е канена да участва не само в постановки на различни театри, но и във филми. От нея още не се е отказал и режисьорът Максим Генчев, които искаше да я снима като царица Сара Теодора  в новия си филм. Работата по новата й постановка започна още на 17 юни и от тогава Дарина и колежките й не спират да репетират./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Артур Надосян написа "MALO" за Кеба и Сандра Александрова ВИДЕО

Премиерата беше буквално преди часове. Песента е с типичното модерно балканско звучене, като в аранжимента са включени и арменски мотиви на световно известния арменски дудук (музикален инструмент, прославил Армения по цял свят). Песента е по музика и аранжимент на добре познатия в музикалните среди у нас Артур Надосян, който е […]

Subscribe US Now