Артур Надосян написа “MALO” за Кеба и Сандра Александрова ВИДЕО

Премиерата беше буквално преди часове. Песента е с типичното модерно балканско звучене, като в аранжимента са включени и арменски мотиви на световно известния арменски дудук (музикален инструмент, прославил Армения по цял свят).

Песента е по музика и аранжимент на добре познатия в музикалните среди у нас Артур Надосян, който е продуцент на Сандра и на песента “MALO”.

Талантливият  Артур от години работи със сръбската звезда Кеба, с когото  го свързва не само музиката, но и дългогодишно приятелство.
Сандра и Кеба много пъти са били заедно на  участия и изпълнителят буквално е възхитен от гласът на Сандра. На различни партита и концерти, те са изпълнявали заедно известни хитове и публиката винаги ги е аплодирала бурно. Така Артур решава да напише песен специално за двамата изпълнители, която вече е факт и несъмнено ще се превърне в хит.
Текстът на песента е на сръбски и български./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Криско и Анелия закъсаха на пътя, Преслава показа... СНИМКИ

Зимата отново ни изненада и това вече едва ли учудва някого. Този път обаче, влошените пътни условия завариха много наши популярни личности неподготвени. На Криско му се наложи да отмени участието в Стара Загора, защото му е невъзможно да стигне до там, а Анелия е в сходна ситуация, блокирана на […]

Subscribe US Now