С кого се среща Джони Деп

От доста време имената Джони Деп и Амбър Хърд са в най-честите заглавия на медиите по света. Първо беше скандала около взаимните им обвинения, после беше съдебният процес, решението на съда, обжалването. Но сега като че ли животът на актьора стана още по-вълнуващ и интересен за хората. И всички започнаха да се питат с кого ли излиза в момента и има ли нова жена до себе си…
Първоначално като предполагаема партньорка на Джони Деп се спрягаше името на адвокат Камил Ваксес. И въпреки че на няколко пъти двамата бяха хващани заедно, нито един от тях не коментира спекулациите за връзка помежду им.
По-късно Джони Деп беше забелязан в компанията на асистент-режисьора Матилд Белтран. Оказа се, че тя е помагала с френския език заради ролята му на Луи XV във филма Jeanne du Barry.
Изглежда този път обаче Джони Деп се среща с някого. “Той излиза с Джоел Рич, но не е нещо сериозно”, разкрива източник на People и добавя, че тя е омъжена, но не е в добри отношения със съпруга си.
Джоел Рич е адвокатът, който представлява актьора в процеса му за клевета срещу британския таблоид The Sun преди две години. През 2020 г. Деп съди изданието, което го нарече “бияч на съпруги”, но съдът постанови, че твърденията на вестника са “до голяма степен верни”. Тогава Амбър Хърд свидетелства в подкрепа на становището на медията. През март 2021 г. опитът му да отмени решението не беше взет под внимание.
Въпреки че Джоел Рич не беше в правния екип на Джони Деп за процеса за клевета срещу Амбър Хърд, тя беше забелязана няколко пъти да присъства в съдебната зала, за да го подкрепи. Появиха се и снимки, на които се усмихва, докато върви пред него, както и да гледа в телефона му по време на почивка пред съдебната зала на следващия ден. По-късно беше видяна да излиза от съда в компания на актьора и екипа му.
В биографията на адвокат Джоел Рич пише, че “помага на лица и семейства да защитят поверителността и репутацията си в публичното пространство” и има “експертен опит в разрешаване на спорове за клевета, поверителност и авторски права”. Тя “работи за защита на репутацията на клиентите си срещу неверни и клеветнически твърдения в печатни, онлайн медии и социални мрежи”.
Миналата година пред The ​​Law Society Gazette Джоел казва, че нейният връх в кариерата е бил през 2020 г., когато е работила едновременно по делото на Меган Маркъл срещу издателите на Mail on Sunday и съдебния процес на Джони Деп срещу британския вестник.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко кубика силикон има във "Фермата"? СНИМКИ 18+

Откакто са във “Фермата”, жените не спират да се разхождат по бански, а мъжете – да зяпат напращелите им гърди. Докато някои само гледат, други се опитват да изчислят колко точно е силиконът в стопанството. Според сметките на пчеларя Яни и на приключенеца Митко Гуспата, общото количество възлиза на 1000-1500 […]

Subscribe US Now