Сузанита се закани на другите жени в живота на Марк навръх РД ВИДЕО

На 9 януари своите 20 отпразнува скандалната изпълнителка Сузанита, която наскоро стана майка на момченце. Вместо с дежурния алкохол в дискотека обаче, изпълнителката заложи на торта в домашни условия. Впечатление направи и романтичното поведение през цялото време на гаджето й Марк Славов.

Видео с купона у дома, който си спретнаха двамата по случай юбилея на Сузанита, провокира редица коментари в социалните мрежи, най-вече заради начина, по който младият татко се държи с рожденичката. Оказва се, че около Марк се навъртат доста жени, което стана ясно от отговор на самата Сузанита на въпрос на неин последовател за това как се справя с тях.
Сузанита пак се закани на баща си СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)

Явно Сузанита никак не се впечатлява от женското внимание към Марк. “Имам мъж с главно М! Нашата любов е специална, а връзката ни адски силна. Която и жена да е, каквото и да прави, най-много да ѝ се подиграваме и двамата”, уверена е Сузанита. 
Потрес! Сузанита прави бебето инфлуенсър СНИМКА
По думите ѝ нито една жена няма да даде на Марк това, което му дава тя. “Уважаваме и двамата избора си”, завърши философски певицата, която вече тренира активно, за да смъкне качените едва 15 кг. по време на бременността./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Камелия чукна 51, пожела си да има...

Днес поп фолк звездата Камелия празнува своя 51-ви рожден ден. Годините обаче, все по-малко й личат, освен това тя редовно кара по-младите си колежки да се чудят как да печелят същото внимание в социалните мрежи, на което тя се радва от години. Огън момичето на поп фолка, както продължават неслучайно […]